J20-protestien liveseuranta CrimethInc.-sivustolla

Localizations:

Tänään tammikuun 20. päivänä, valtakunnallisena mobilisaatiopäivänä Trumpin virkaanastujaisia vastaan, päivitämme tätä sivua kellon ympäri. Tarjoamme ensikäden raportteja sekä anarkistista analyysiä Washington DC:n tapahtumista sekä tapahtumista ympäri Yhdysvaltoja ja koko maailmaa.

Siirry sivulle crimethinc.com/live seurataksesi liveseurantaa. Seuranta alkaa klo 8 aamulla (EST), ja päivityksiä luvassa tiheään tahtiin koko päivän ajan. Otamme vastaan kenttäraportteja, videokuvaa ja kuvia ja uutissähkeitä. Niitä voi lähettää osoitteeseen J20@crimethinc.com, jonka jälkeen lähetämme ne eteenpäin maailmalla faktan tarkistuksen jälkeen.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun teemme liveseurantaa - kokeilu. Meillä on parin vuosikymmenen kokemus verkostojen rakentamisesta, katutaisteluista, taisteluista ihmisten sydämistä ja mielistä, sekä analyysien tuottamisesta tapahtumien jälkeen. Mutta emme koskaan ole yrittäneet taistella yhdessä 24h-tiedonjakoverkostojen kanssa, jotka julkaisevat päivityksiä lähes reaaliajassa. Trumpin virkaanastujaispäivänä kokeilemme uutta formaattia.

Onnea ja menestystä kaikille, jotka tänään jalkautuvat kaduille!